Als de beste mensen niet voor eeuwig hoeven te blijven.
IntranetConnect brengt vraag en aanbod bij elkaar van Intranet Specialisten. Er kunnen veel redenen zijn om te kiezen voor tijdelijke ondersteuning. Wij vullen deze interim behoefte graag in met Professionals die maar weinig uitleg nodig hebben om direct aan de slag te kunnen.
Skip Navigation LinksHOME > INTERIM > ROLLEN  > 
VACATURES INSCHRIJVEN OPDRACHTGEVERS ROLLEN

Het intranet is in ontwikkeling. Als we in het verleden zochten naar mensen binnen de organisatie die met intranet waren belast, kwamen we de webredacteur en de contentmanager tegen. Die tijden zijn veranderd. Niet alleen is de rol van de webredacteur en de contentmanager anders dan vroeger, er zijn geheel nieuwe rollen bij gekomen. Denk aan de Intranet Manager die een strategische verantwoordelijkheid draagt voor alle werkstromen binnen het intranet van deze tijd. Ook de Intranet Community Manager is nieuw en zeker niet overbodig met de snelle adoptie van sociale media binnen het intranet. De rollen binnen intranet verschuiven naar content curator in plaats van content manager of publicist alleen.

Heb je affiniteit met intranet of weet je er gewoon heel veel van af, dan horen we graag van je. Een roldefinitie is maar een naam om begrip te hebben over de werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Het maakt ons niet uit hoe je jezelf graag noemt, expertise en passie voor intranet is waar het om draait!

INTRANET MANAGER
Senior manager die het gehele intranet bestuurt en aanvoerder is van het "Intranet team"
INTRANET COMMUNITY MANAGER (SOCIAL MEDIA MANAGER)
Zorgt voor een effectieve inzet van sociale media en bestuurt interne communities
WEBREDACTEUR
Schrijft voor het web en is Content Curator voor de interne content "Mash-up"
WEB COÖRDINATOR INTRANET
Spin in het web in het content curatie- en publicatieproces
  DIRECT NAAR