Als de beste mensen niet voor eeuwig hoeven te blijven.
IntranetConnect brengt vraag en aanbod bij elkaar van Intranet Specialisten. Er kunnen veel redenen zijn om te kiezen voor tijdelijke ondersteuning. Wij vullen deze interim behoefte graag in met Professionals die maar weinig uitleg nodig hebben om direct aan de slag te kunnen.
Skip Navigation LinksHOME > INTERIM > OPDRACHTGEVERS  > 
VACATURES INSCHRIJVEN OPDRACHTGEVERS ROLLEN
Opdrachtgevers

IntranetConnect zit dicht bij het vuur. Intranet is ons dagelijks speelveld. Daardoor weten bedrijven ons te vinden voor de inhuur van tijdelijke intranet specialisten.

Intranet projecten gaan vaak gepaard met een tijdelijke behoefte aan gekwalificeerde medewerkers die direct inzetbaar zijn. Deze specialisten varieren van strategie consultants tot webredacteuren en technische specialisten die een migratie succesvol begeleiden.

IntranetConnect heeft een groot netwerk van de beste mensen op dit specifieke terrein. Zij zijn inzetbaar bij u op lokatie of kunnen op afstand beheerswerkzaamheden uitvoeren. Ons netwerk bestaat uit specialisten in diverse rollen.

Onze intranet specialisten zijn allen zeer ervaren, minimaal HBO opgeleid en hebben kennis van zowel functionaliteit als technologie.

Voor meer informatie over beschikbaarheid en voorwaarden of het ontvangen van CV's neemt u contact met ons op via onze algemene contactgegevens of stuurt u een mail aan interim@intranetconnect.nl.

  DIRECT NAAR