Skip Navigation LinksHOME > OVER INTRANETCONNECT  > 
OVER INTRANETCONNECT
Als full-service bureau neemt IntranetConnect het gehele intranet ter hand. Van strategievorming tot succesvolle invoering en ondersteuning van het intranet.

Het intranet staat momenteel meer in de belangstelling dan ooit tevoren! Het is belangrijk om te onderkennen dat de definitie van het intranet als een via een firewall van de buitenwereld afgesloten omgeving niet langer voldoet. Binnen en buiten moeten met elkaar worden gecombineerd tot een betekenisvol venster op het dagelijks werk van de medewerker. De medewerker staat centraal in het nieuwe “open intranet”.

INTEGRATIE BINNEN EN BUITEN
Het gaat verder dan trends als ‘online collaboration’ of ‘user generated content’. Geen invoering van Web 2.0 zonder strategie of beleid. De samenhang van de inzet van instrumenten is cruciaal voor het te behalen succes. Intranet 3.0 wordt het toonaangevende ‘Enterprise Information Systeem’ met een versmelting van relevante informatie van binnen en buiten de organisatie. Met veel plezier zet IntranetConnect haar jarenlange expertise op dit gebied voor haar klanten in.

Onze kennis strekt van het intranet fundament (knowledge management, information management, content management) tot aan de creatie van een sociaal intranet waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Wij leveren adviesdiensten, projectmanagement, training, invoering van intranet-governance en content migratie trajecten. Ook vragen klanten ons voor, impact- en feasibility studies en programma management bij complexe intranet vraagstukken.
  DIRECT NAAR