Skip Navigation LinksHOME > MANAGEMENT TEAM  > 
MANAGEMENT TEAM
Jeroen Pronk
Jeroen is lid van het management team van IntranetConnect met als aandachtgebieden: intranet, social media, flexibel werken, internal branding, HRM, communicatie tijdens fusies en verbetering van interne communicatie. "Mijn kracht zit ‘m in mensen meekrijgen. Soms tegendraads, maar vaak ook inspelend op hoe de organisatie in elkaar zit. Altijd creatief. Bedrijven gaan samen, ontst aan vanuit niets en beschikken over meer communicatiemogelijkheden dan ooit. Er is behoefte aan communicatiemensen die oplossingen bedenken die overzicht en eenvoud geven.”

Jeroen heeft onder andere projecten gedaan voor ANWB, KPN Mobile, ASML, Leerdammer/Fromageries Bell, ACHMEA, PGGM, Eneco, UWV, AEGON N.V., Ministerie van BZK, Hogeschool Rotterdam, Ministerie van SZW.

email: jeroen@intranetconnect.nl
telefoon: +31(0)6 2552 2328


  View Jeroen Pronk's profile on LinkedIn

Jan Paul van Vliet
Jan Paul is mede oprichter van IntranetConnect en richt zich met dit bedrijf volkomen op zijn grootste passie en expertise: “het verbeteren van de digitale werkomgeving van medewerkers om een optimale verbintenis te maken tussen medewerker, organisatie, content en techniek”. Voorheen vervulde Jan Paul meerdere commerciële management functies bij o.a. Bull, Hewlett-Packard en Tridion. Sinds 2006 is hij actief als ondernemer met het bedrijf Objeqts waarmee hij succesvolle tools/programma’s levert op het gebied van medewerker activatie. Retail, Finance en Zakelijke Dienstverlening zijn de belangrijkste sectoren waar Jan Paul zijn ervaring heeft opgedaan.

Jan Paul heeft onder andere projecten gedaan voor SNS Bank, SNS Reaal, Politie Amsterdam Amstelland, Ahold, Laurus, Achmea, Gemeente Amsterdam, ING Bank, Heineken, Philips, UWV.

email: janpaul@intranetconnect.nl
telefoon: +31(0)6 5323 0454


View Jan Paul van Vliet's profile on LinkedIn

Martine Zom
Martine is een ware specialist in content management en het optimaliseren van de interne informatie voorziening binnen grotere organisaties. Onderwerpen als informatie analyse, intranet functioneel ontwerp, metadatering, search (optimalisatie) & findability en de inrichting van de content management organisatie zijn onlosmakelijk met haar verbonden. Martine is ervan overtuigd dat de opzet van een intranet een samenspel is tussen gebruikers en organisatie waarbij beide perspectieven van even groot belang zijn.

Martine werkte onder andere voor France Telecom/Orange, KLM, Robeco, Lage Landen, Interpolis, UWV, De Nederlandse Bank en Politie Amsterdam Amstelland.

email: martine@intranetconnect.nl
telefoon: +31(0)6 4303 8034


View Martine Zom's profile on LinkedIn

  DIRECT NAAR